Traditioner

Fastelavn: Vi laver måske et fastelavnsris og synger fastelavnssange . Vi holder fastelavn i legestuen med andre dagplejer. Vi maler selv på tønde der henne og hygger os med at slå katten af tønden, lege, spise fastelavnsboller eller kage.

Påske: Vi pynter og maler måske et lille påskeæg eller andet påskepynt og laver evt. et lille gækkebrev, og måske kommer påskeharen forbi og lægger en overraskelse i barnets kasse.

Jul: Vi bager, synger, pynter op og laver en lille julegave til mor og far. Vi laver julepynt, som børnene får med hjem.

Fødselsdage: Fejres her eller hjemme hos barnet, hvis det er i gå-afstand herfra ellers finder vi ud af noget kørsel. Det foregår om formiddagen. I bestemmer selv, hvad I medbringer, og hvad der skal serveres. Jeg sørger for en lille gave til fødselaren fra mig og de øvrige børn. Måske tegner vi en lille tegning til fødselsdagsbarnet.Vi laver også forskellige ting i løbet af året. Kreative ting som evt passer til de forskellige årstider.

 
Cheap Jersey Wholesale 2016 Replica Jersey Free Shipping Wholesale Jersey Paypal Online Cheap Jersey Paypal Online Wholesale NHL Jerseys From China Online Store